Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frissesség nagy adagban!

2010.08.09

A Bodroghalmi László menüpont alatt már fellelhető konferanszunk saját fogalmazványa önmagáról rendkívül kompromittáló fotókkal! Megtekintése csak monitor használata mellett ajánlott.

A Verslábatlankodások menüpontban olvasható 3 BH-vers és egy szerzemény Gyulai Istvántól, így már csak Vida Zsolt poéta alkotására szomjazik a csúfirodalom-értő Közönség.

A Demók között található két új videó, ami nem videó. Képpel ellátott hang, mégpedig a Fortuna Unikum azon adása, melyben Gyulai István és Németh Szabolcs beszélget Vida Tündével a S.U.C.K. első búcsúestjéről, mely május 15-én került színpadra és azóta is folytatódott a csapat útja.

A KuliszS.U.C.K. mögött menünél pedig egy neve elhallgatását kérő - talán a kárörvendés miatt - szemtanú beszámolója, aki látta működés közben a mellékelt ábrán látható, férfi wc ajtajára elhelyezett csapdát.

Az alábbi fotón pedig egy rendkívül rokonszenves úriember látható, akitől kértük, hogy gyártson nekünk egy 7XL-es vattacukrot, mindezt Kézdivásárhelyen. A kép a művelet felénél készült, a kész termék nem fért be a lencse látószögébe:

 

Kép

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.