Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S.U.C.K.-pályázat!

2010.08.04

Mivel minden napra új tartalmakat ígértünk, létrehoztunk egy rovatot, ami rögtön a főoldalon, a hatalmas futkározó S.U.C.K. felirat alatt van, szem előtt. Itt minden egyes nap új, saját gondolatokat teszünk fel, melyek vagy frappánsan megfogalmazott igazságok, vagy tréfás mottószerű gondolatok, vagy ezek vegyítve.

Kép A lényeg, hogy szórakoztató legyen. A S.U.C.K. viszont mindig is a Közönségének élt, és ezt a kapcsolatot tovább szeretnénk mélyíteni azzal, hogy Nézőink gondolatait várjuk BÁRMILYEN témában, melyek persze nem sértenek vallást, kisebbséget, testi/szellemi fogyatékkal élőket és semmilyen politikai irányzatot nem véleményeznek. A "bármilyen" szó így ugyan kicsit csorbul, ám a becsület és tisztesség megmarad, és még így is a rántott hús elkészítését más szemszögből megvilágító nagy felfedezéstől kezdve a kuvaiti homokszemek színéből kiolvasott szenzációkig sok minden lehet a Napi Frissesség szempontjából lényeges. A Közönségtől a Közönségnek szánt gondolatokat a paksisuck@gmail.com címre várjuk névvel ellátva. Lehet teljes név, becenév, álnév, a lényeg, hogy azonosíthatóvá tegyük, hiszen minden idézetet, mottót ellátunk annak nevével, aki kitalálta azt!

HATÁRIDŐ: ha a maják jóslata nem válik be, és túléljük 2012-t, akkor nincs határidő.

KORHATÁR: mínusz 9 hónap - 233 év. Sajnos 234 évesek gondolatait nem áll módunkban kitenni, fizikai képtelenség miatt.

FONTOS KIKÖTÉS: SAJÁT gondolatok legyenek, ne más szerzők, írók, költők, stb. írásaiból részletek!

FŐDÍJ: minden szerencsés, akinek gondolatai kikerülnek a honlapra egy teljes napig uralja a "Napi Frissesség" rovatot és bizonyságot tesz intelligenciájának és humorérzékének termékeny frigyéről!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Keresem...

(Huny, 2010.08.28 09:36)

Te, Ha van Borsodi sör akkor miert nincs Sörsodi Bor???