Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S.U.C.K.-tagok a kisbabákért

2010.11.23
Kép Gyulai István és Németh Szabolcs fellépnek a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyulai Főiskolai Karán (PTE-IGYFK, Szekszárd), a szociális munkás szak hallgatói által szervezett jótékonysági esten, melynek bevételével a szekszárdi kórház koraszülött osztályát kívánják támogatni az est kiötlői. Mindez december 1-jén, szerdán, 19.00-tól a főiskola aulájában. Az estet várhatóan a két srác nyitja és zárja monológgal, kétszemélyes sketch-csel, dalokkal.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hejezsbittés

(Rontovics Forgács, 2010.11.25 14:50)

Elnézést a bocsánatért, tényleg csak a miheztartás végett, de Forgács a keresztnevem. a barátaim leginkább Forinak becéznek. a vezetéknevem a Rontovics, amely régi szittya családnév, igaz rövidítés, méghozzá a "Ronda, Torz Kavics" összevonása. Őseim már a csalinkázás előtt is itt éltek a Kárpát-medencében, és bizony azóta csodálkozunk rá az efféle furcsa szóösszetételekre.

Ez egy ilyen ország

(S.U.C.K., 2010.11.25 07:07)

Drága Forgács Úr!

Olyan országban élünk, ahol a hólapát nem hóból van, a lábasnak nincs lába, a légkalapáccsal hiába üti a levegőt. Meglepettségét tehát megértjük, de kérjük, fogadja el, itt sok minden kapott fura nevet, mióta becsalinkáztunk a Kárpát-medencébe!

Üdvözlettel:

A S.U.C.K.

ugyan

(Rontovics Forgács, 2010.11.24 20:06)

Kérem, én ezt nem hiszem el! Koraszülött gyermekről már hallottam, de olyan nincsen kérem, hogy koraszülött osztály!!! Hát azt úgy építik, kérem, nem szüli azt senki, főleg nem egy kórház! Vagy azt gondolja bárki, hogy a nagyobb épületek, kisebb épületeket hoznak valahol a világra?? És akoor ki a bába? A toronydaru??